Huiskamer van Elst in de open lucht op Blauwe Dinsdag

ELST- De Huiskamer van Elst organiseerde deze Blauwe Dinsdag een bijeenkomst voor alle bezoekers, vrijwilligers en belangstellenden. Op het plein voor het nieuwe gemeentehuis van Overbetuwe verzamelde zich een bonte verzameling van mensen.

Elster Blauwe Dinsdag werd op een alternatieve manier gevierd. De Nijmeegse Vierdaagse ging dit jaar niet door, al mochten wandelaars de route die op dinsdag door Elst loopt wel volgen. Geen grootse feesten, maar wel enthousiast publiek dat de wandelaars aanmoedigde.

Harm Edens

Harm Edens kwam speciaal hiervoor naar Elst met het team van De Gelderlander. Hij sprak met de mensen en deelde gladiolen uit. Er was koffie en gebak beschikbaar gesteld. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos en een aantal wethouders mengde zich later ook onder het publiek. De Oldtimers zorgde voor de muzikale ondersteuning.

Het zonnige weer en Harm zorgde voor een gezellige sfeer. Iedereen genoot zichtbaar. De enkeling die voorbij kwam wandelen werd enthousiast aangemoedigd. Mevrouw Truus Palfenier kreeg de oorkonde van World’s Best Puzzelaar uitgereikt, omdat ze de prijsvraag over spreekwoorden had gewonnen.

Huiskamer van Elst

Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst/Overbetuwe, die de Huiskamer van Elst organiseert, vindt het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Elkaar ontmoeten is vooral na de lockdown en langzame versoepeling van de coronamaatregelen een levensbehoefte. Een aantal senioren gaf aan dat ze vandaag voor het eerst naar buiten kwamen en onder de mensen durven de gaan.

Volg jij Overbetuwe Nieuws al?

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Like en volg ons op FacebookTwitter of Instagram
♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen