Chill corona strand klaar voor actie

HETEREN- Het chill corona strand is donderdagavond voorbereid. De bijna 40 kuub zand voor het strand is door grondverzetbedrijf Bakker v.o.f. uit Heteren gesponsord en neergelegd.

Jeugdwerker Benny coördineerde de aanleg van het zandstrand samen met Tijmen, Milan, Nathan, Gerben, Floortje en Kaylee. Met een kleine shovel werd de laatste berg zand op zijn plek gereden. De jongeren zorgden voor de verdeling en de plaatsing van de strandvlaggen.

Inzet van de jongeren

De jongeren van Heteren maken dit strand mogelijk. Ze zijn zelf op pad gegaan om OverbetuweDoet waardecheques in te zamelen. Bovendien kregen zij hierbij hulp van de Dorpsraad, Heteren Sociaal, Jongerencentrum Heteren, Forte Welzijn, Hedwigh’s Bootcamp en de voetbal- en volleybalvereniging.

Benny werkt al tientallen jaren als jeugdwerker. Hij staat ook helemaal achter de chill corona strand voor jong en oud. Hij is trots op zijn jongens en meiden die dit mogelijk hebben gemaakt. De vaardigheden die de jongeren hierbij opdoen, daar zullen ze later veel profijt van hebben. Van het bedenken van een concept tot de werkelijke uitvoering ervan. Zo heeft iedereen in Heteren in de zomervakantie iets om naar uit te kijken!

Aan de slag!

Er waren minder jongeren aanwezig doordat een aantal op vakantie waren. De inzet was er niet minder om. Gewapend met scheppen, bezems en harken gingen ze aan de slag. Met muziek en veel lol werd de klus geklaard. Daarna moest het strand nog wel worden uitgeprobeerd.

Vanaf vrijdag 24 juli tot en met zaterdag 15 augustus vinden er iedere avond activiteiten plaats. Deze zijn gratis toegankelijk voor jongeren vanaf 12 tot en met 65+. Je vind de ingang aan de achterstraat, bij de rotonde.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen