Tafeltje Dekje uitkomst voor ouderen en mindervaliden

Foto: Food Connect

ELST- Vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst bezorgen dagelijks koelverse maaltijden bij Elstenaren thuis die zelf niet of onvoldoende in de gelegenheid zijn maaltijden te bereiden, boodschappen te doen of om andere redenen niet in hun maaltijden kunnen voorzien.

Voor Tafeltje Dekje werkt de Algemene Hulpdienst samen met Food Connect uit Almelo en Attent Zorg en Behandeling. Elke week hebben cliënten een ruime keuze uit menu’s met heerlijke gerechten. Er is een uitgebreid aanbod uit de Hollandse, Mediterrane, Oosterse en wereldse keuken.

Aangepast aan het voorjaar hebben de koks menu’s samengesteld. De kosten voor een hoofdmaaltijd variëren van € 6,03 t/m € 7,24. Een voorgerecht kost € 0,99 en een nagerecht € 0,89. De bezorging is gratis.

Hoe werkt het?

  • Je komt in aanmerking voor de maaltijdvoorziening bij ziekte, handicap, ouderdom of als je om een andere reden niet in staat bent een maaltijd te (laten) bereiden, bijvoorbeeld na een operatie of tijdens revalidatie.
  • Je hebt elke week de keuze uit een ruim aanbod van heerlijke gerechten die je zelf kunt samenstellen of al door ervaren koks zijn samengesteld. Er is een uitgebreid aanbod van Hollandse, Mediterraanse, Oosterse en wereldse keuken.
  • Heb je een dieet of andere wensen? Er zijn diverse diëten en consistenties, zoals zoutarme gerechten, glutenvrij, lactose-beperkt, ZTZ / K- (= zoutarm & kaliumbeperkt), vegetarisch, gemalen voeding, vloeibaar en gesneden vlees.
  • Je zit niet vast aan een abonnement

Wilt u meer weten over Tafeltje Dekje dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur contact opnemen met de coördinator van de Algemene Hulpdienst, tel. 0481-374926 of per e-mail [email protected] . Meer informatie vind je op hulpdienst Elst.nl .

‘Tafeltje Dekje’ voor als zelf bereiden lastig is!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen