Doe de enquête over het nieuwe speelbeleid van gemeente Overbetuwe

Foto: Gemeente Overbetuwe

Denk mee over het nieuwe speelbeleid! Wat zijn leuke plekken om te spelen en ontmoeten? Wat maakt een buurt fijn om te bewegen en te sporten?

Gemeente Overbetuwe werkt aan een nieuw speelbeleid en doen dat graag samen met de inwoners. Tussen 2014 en nu zijn alle 130 speelplekken in Overbetuwe samen met inwoners bekeken en opgeknapt. Dit gebeurde tijdens wijk- of dorpsprojecten. Gemeente Overbetuwe gaat opnieuw aan de slag met een nieuw speelbeleid en heeft hierbij jouw hulp nodig.

Enquête

Alle kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers en andere betrokken inwoners van 0 tot 100 jaar zijn uitgenodigd om mee te denken. Inwoners kunnen via een enquête aangeven hoe zij gebruik maken en willen maken van de openbare ruimte. Er wordt bovendien bekeken waar water, groen en de weginrichting helpen (of juist niet) om de buurt prettiger te maken. Op basis hiervan wordt het toekomstige beleid aangepast.

Vul de enquête in

De enquête is makkelijk, anoniem en kost niet veel tijd om in te vullen. Op een digitale kaart kun je zelfs jouw idee tekenen. De antwoorden helpen gemeente Overbetuwe om een plan te maken voor speel- en sportplekken en ommetjes voor het bewegen in de buurt.

De enquête staat open tot en met vrijdag 16 oktober. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen