Prijswinnaars Kinderspeelweek Challenge #2

RANDWIJK- de Kinderspeelweek Randwijk van 2020 wordt dit jaar door de corona maatregelen iets anders gehouden. Er komt elke een challenge online voor jong en oud, waar je aan mee kunt doen.

De prijswinnaars van deze challenge zijn bekend en ze hebben hun prijs al in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd Job en Marit en ook proficiat voor Nikki, Bram en Emma.

Meedoen

Hoe kan je mee doen aan de challenge?

  • Bekijk de instructievideo.
  • Voer de challenge uit (doe dit alleen of samen met broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en vrienden).
  • Vergeet niet om er zoveel mogelijk plezier bij te maken.
  • Stuur jouw foto of video door naar [email protected] voor 17.30 uur op de dag van de challenge. Je kan jouw foto/video ook versturen via facebook messenger. Vermeld hierbij jouw naam en leeftijd.
  • Houd Facebook en/of de website van Kinderspeelweek Randwijk in de gaten of je jouw creatie al voorbij ziet komen.

Heel veel plezier en succes met de challenges!

CHALLENGE #2

De challenge voor augustus was het maken van een vogelhuisje.

CHALLENGE 2, voor 11-8-2020

CHALLENGE 2, voor 11-8-2020Check het filmpje. We dagen jullie uit om ook zo'n mooi vogelhuisje te maken. Win een leuke prijs!! Dinsdag na 17:30 uur maken we de winnaars bekend. Heel veel succes!

Geplaatst door Kinderspeelweek Randwijk op Maandag 10 augustus 2020

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen