Kandidaten gezocht voor de Leefbaarheidsaward 2020

Leefbaarheidsaward uitreiking 2019
Leefbaarheidsaward uitreiking 2019
Foto: Overbetuwe Nieuws

ELST- Huurdersvereniging Over-Betuwe (HvOB) behartigd de belangen van de huurders van Woningcorporatie Vivare in Elst. Elk jaar wordt de Leefbaarheidsaward “De Regelaar” uitgereikt aan diegene die een aantoonbare bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid in Elst en op deze wijze het wonen extra plezierig heeft gemaakt.

De jaarlijkse uitreiking zal plaats vinden op 19 januari 2021, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de huurdersvereniging. Een onafhankelijke deskundige jury bestaande uit vijf personen zal de inzendingen beoordelen.

Nomineren

De huurdersvereniging nodigt inwoners van Elst uit om verenigingen of mensen in persona voor te dragen, die in aanmerking komen voor de award. De winnaar ontvangt een cheque van € 1000,-, te besteden aan een bestaand of nieuw project. En een vrij te besteden bedrag van € 50,-. Daarnaast ontvangt diegene het beeldje “De Regelaar” zoals de award heet. Op de tweede en derde plaats ontvangen de genomineerden een aanmoedigingsbedrag van € 100,-, inclusief een fraaie oorkonde.

De inzending van mogelijke kandidaten moet een heldere omschrijving bevatten waarom die persoon met eventuele vereniging in aanmerking komt. Een voorbeeld om te kunnen worden voorgedragen zijn het op vrijwillige basis organiseren en bevorderen van projecten voor het algemeen belang. Kortom, alles moet te maken hebben met het bevorderen van de leefbaarheid in Elst.

Deadline nominatie

Kandidaten kunnen tot 8 december 2020 worden voorgedragen bij het secretariaat van de Huurdersvereniging Over-Betuwe, antwoordnummer 210, 6660 WB, Elst. Of stuur een email naar [email protected].

Wil je meer weten over de huurdersvereniging en over de Leefbaarheidsaward. Kijk dan op de website van HvOB.

Leefbaarheidsaward 2019

De Leefbaarheidsaward van 2019 werd gewonnen door Stichting Disco Elst. De tweede prijs ging naar de Zondagssoos waarvan de organisatie in handen was van Forte Welzijn. De derde prijs ging naar An Pieterse voorgedragen door mevrouw Pfaffier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen