Damwanden en buispalen staan in de grond

Er wordt hard gewerkt om het op tijd klaar te hebben
Er wordt hard gewerkt om het op tijd klaar te hebben
Foto: Spoorkruisingen Elst Noord

ELST- Afgelopen week is er dag en nacht gewerkt om bij de onderdoorgang damwanden en buispalen in de grond aan te brengen. Dit onderdeel is sinds gisterenavond klaar. Dus hebben omwonenden daar geen geluidshinder meer.

Vannacht is de bouwkuip verder uitgegraven en heeft de aannemer werkzaamheden uitgevoerd met lasapparatuur en snijbranders. Dit werk was nodig om het betonnen spoordek vanochtend op zijn plaats te rijden.

De komende dagen en nachten zal er bij de onderdoorgang nog hard worden doorgewerkt om op tijd (maandagmorgen 24 augustus 05.00 uur) klaar te zijn, zodat de treinen weer kunnen rijden. De verwachting is dat het geluids- en trillingsoverlast vanaf nu minder zal zijn.

Bron: Spoorkruisingen Elst Noord

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Like en volg ons op FacebookTwitter of Instagram
♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen