Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Heteren

Foto: Markus Winkler via Pixabay

HETEREN- Op de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Heteren op zaterdag 19 september kun je voor een leuke prijs weer najaars- en winterkleding voor jouw kind(eren) aanschaffen. Je kunt op de beurs behalve voor kinderkleding en tienerkleding (vanaf maat 74) ook terecht voor boeken en speelgoed, verkleedkleren, babyspullen en positiekleding.

Er wordt volgens de regels van de RIVM. Dat betekend dat er een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd zal worden toegelaten. In verband met de beperkte ruimte zijn kinderwagens en buggy’s niet toegestaan. De indeling van de beurs is ook anders, dan de vaste bezoeker gewend is.

Verruimde openingstijden

De openingstijden zijn verruimd; van 10:30 tot 14:00 uur. De kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt in sportzaal Het Binnenveld in Heteren gehouden. Entree is gratis. Bij de kassa betaal je 15 procent extra voor de organisatiekosten. Graag bij de kassa zoveel mogelijk gepast betalen.

Kleding en spullen inleveren

Wil je juist van jouw spullen af, omdat de kleding niet meer past? Zijn jouw kind(eren) te groot worden om dat ene leuke spelletje te spelen? Breng dan kun je jouw goederen langs op vrijdag 18 september. Inleveren kan van 9:00 tot 11:30 uur, van 13:00 tot 16:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur. Samen met de beursmedewerkers wordt de verkoopprijs bepaald. Als het artikel wordt verkocht, krijg je binnen twee weken het bedrag hiervan op jouw rekening gestort. Per inschrijving mag je dertig stuks kleding en dertig stuks speelgoed inbrengen. De kosten hiervoor bedragen twee euro. Meerdere inschrijfnummers is mogelijk.

Je kunt jouw spullen, die niet verkocht zijn, zaterdag 19 september ophalen tussen 16:00 en 16:30 uur. Wanneer je de goederen retour wenst, dan wordt hiervoor nog 3 euro gevraagd. Graag bij inschrijving betalen. Artikelen die niet worden opgehaald gaan naar goede doelen.

Meer informatie

Alle informatie over de kinderkleding- en speelgoedbeurs vind je op Kinderkledingbeurs Heteren en op facebook– en/of instagram pagina. Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar 026-4723576 .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen