Alzheimer Café Overbetuwe gaat weer open

Foto: Alzheimer Café Overbetuwe

Elst – Het Alzheimer Café in de gemeente Overbetuwe gaat in oktober weer van start. Om te zorgen dat de bijeenkomsten veilig gehouden kunnen worden, zijn maatregelen genomen. Tevens is gekozen voor een nieuwe locatie.

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag, met als thema ‘jong en oud’.

Nieuwe locatie

Vanwege corona bleek een grotere locatie wenselijk en is het Alzheimer Café blij met de verhuizing naar Basisschool Stap voor Stap. Het thema ‘jong en oud’ gaat dus in de toekomst zeker nog aandacht krijgen! Daarnaast zijn er wisselingen geweest in het team van vrijwilligers.

In Elst is het Alzheimer Café inmiddels klaar voor de organisatie van de maandelijkse Alzheimer Cafés. De eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 13 oktober a.s. Het thema voor deze avond is: Welke impact heeft Corona op mensen met dementie?

Heeft u dementie of bent u mantelzorger voor iemand met dementie en wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom het Alzheimer Café Overbetuwe? Laat het dan weten, zodat Alzheimer Café ook u kunnen voorzien van de nieuwsbrief!

Alzheimer Café

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden voortaan plaats op de tweede dinsdag van de maand in Basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals koffie en thee.

U dient zich vooraf aan te melden met uw naam, mailadres én uw telefoonnummer. Meer informatie en aanmeldingen via  [email protected].

Graag tot ziens op 13 oktober a.s. in Elst!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden