Diverse rundvleesproducten Albert Heijn terug om E.Coli bacterie

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn roept een aantal rundvleesproducten terug. De producten zijn mogelijk besmet met de E. Coli bacterie, die schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

De terugroepactie betreft diverse hamburgers, braadworsten en rundervinken. Enkele dagen eerder riep Albert Heijn al hamburgers terug. Deze terugroepactie is nu uitgebreid met rundervinken, braadworsten  en mini-hamburgers. Ook zijn verschillende soorten verpakkingen betrokken. Er is ook nog een extra Te Gebruiken Tot (TGT)-datum toegevoegd aan de terugroepactie.

Rundvleesproducten

Onder de terugroepactie van Albert Heijn voor rundvleesproducten vallen nu de volgende producten:

  • AH mini hamburger, verpakking 10 stuks, TGT: 24-09-2020
  • AH hamburger verpakking 8 stuks, TGT: 24-9-2020 en 25-09-2020
  • AH runderbraadworst verpakking 4 stuks, TGT: 24-09-2020
  • AH hamburger, verpakking 2 stuks, TGT 25-09-2020
  • AH hamburger, verpakking 4 stuks, TGT: 25-09-2020
  • AH rundervink, verpakking 2 stuks, TGT: 25-09-2020

Deze producten liggen niet meer in de winkels van Albert Heijn maar consumenten kunnen deze thuis ingevroren hebben. Op een later moment is dan alsnog besmetting mogelijk. Albert Heijn roept de producten daarom alsnog terug.

E.Coli

Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Als je deze producten hebt gekocht, en je hebt ze nog niet gegeten, dan word je gevraagd deze terug te brengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor diverse rundvleesproducten kun je kijken op www.ah.nl/klantenservice.

rundvleesproducten

Bron: Albert Heijn, 3 oktober 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden