Sociaal Team organiseert digitale opvoedavond ‘Ik & mijn schoolkind’

Opvoeden doe je niet alleen
Foto: Sociaal Team Overbetuwe

Sociaal Team Overbetuwe organiseert op 26 oktober een digitale opvoedavond ‘Ik & mijn schoolkind’. De avond is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Het opvoeden van een kind is lang niet altijd even makkelijk. Is jouw kind bijvoorbeeld erg onzeker, slaat verveling snel toe in bijvoorbeeld vakanties of luistert jouw kind niet naar je?

Opvoedvragen

Samen met Sociaal Team Overbetuwe wordt tijdens deze avond gekeken welke opvoedvragen er zijn. Welke tips kunnen jou kunnen helpen en worden ideeën met elkaar uitgewisseld. De avond is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Maud Willems (schoolmaatschappelijk werk) en Sylvia Swagten (Sociaal Team Overbetuwe) verzorgen deze avond.

Digitale opvoedavond voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Het wordt gehouden op maandag 26 oktober van 20.00 – 21.00 uur via Microsoft Teams.

Is opvoeden veranderd?

Aan de hand van diverse stellingen wordt er een gesprek met elkaar aangegaan om te zien wat er veranderd is.

  • Ben je door de afgelopen tijd anders gaan kijken naar de opvoeding van jouw kind?
  • Wat heb je gemerkt als ouder?
  • Waar ben je tegenaan gelopen?
  • Zijn er dingen die je meeneemt vanuit de afgelopen periode?

Je staat er niet alleen voor en samen met Maud Willems (schoolmaatschappelijk werk) en Sylvia Swagten (Sociaal Team Overbetuwe) ga je aan de slag met de opvoeding.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond doet je per e-mail via [email protected] Graag vóór 17 oktober aanmelden en in het bericht graag aangeven hoe oud jouw kind is en naar welke school jouw kind gaat.

De avond wordt georganiseerd via Microsof Teams. Nadat je je hebt opgegeven, wordt een groep aangemaakt in Teams. Daarvan krijg je een uitnodiging per e-mail. Op de avond van de digitale bijeenkomst kun je vanaf 19.45 uur inloggen via Microsoft Teams.

opvoedavond

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden