Praktijk Sapan in Ewijk bestaat al 12 jaar

Manuela geeft o.a. voetmassage
Foto: Praktijk Sapan

EWiJK- In 2008 is Manuela Hanssen begonnen met haar massagepraktijk Sapan, met persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Inmiddels is praktijk Sapan uitgegroeid tot een professionele praktijk, waar je terecht kunt voor een uitgebreid pakket voor ontspanning. Van massage tot klankmeditatie, voor een natuurwandeling of een intuïtieve behandeling.

Advertorial

We hebben het allemaal druk met ons werk, het huishouden, de kinderen of sporten. Echt ontspannen schiet er dan vaak bij in. Veel mensen ervaren ook in deze lastige tijd van corona behoorlijk wat stress. Dat geeft vaak fysieke klachten. Massage is een hele mooie manier om spanning los te laten, of om te voelen waar spanning zit.

Praktijk Sapan

Bij praktijk Sapan kun je kiezen uit een groot aanbod van massages van ontspanning tot wellness, van stoelmassage voor op de werkvloer, of een heerlijk ontspannende voetmassage. Manuela werkt ook veel met klank(schalen), waarvan de trilling en het geluid zorgen voor een diepe ontspanning; even helemaal niks alleen en bad van klanken. Er kan ook gekozen worden voor een combinatie van massage en klank.

Kijk eens rustig rond op de website van praktijk Sapan voor uitgebreide informatie. Je bent van harte welkom in praktijk Sapan. Uiteraard houdt Manuela zich aan de voorschriften van het RIVM.

Praktijk Sapan 

Adres: Lier 4, 6644DX Ewijk.

Telefoon: 06-19214377.

Email: [email protected].

Email agenda: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden