Film ‘Can you ever forgive me?’ draait op 26 november in Theater De KiK

Melissa McCarthy speelt de hoofdrol in Can you ever forgive me?
Foto: Wikimedia Commons

ELST- Elke donderdagavond om 20.00 uur draait er in Theater De KiK een film. De ene week een romantisch drama, de andere week afgewisseld met diverse Art films.

Deze week heeft Theater De KiK op donderdag 26 november, het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf (en kattenvrouwtje) Lee Israël (Melissa McCarthy) ‘Can you ever forgive me?’

Can You Ever Forgive Me?

Zij verdiende begin jaren ‘70 en ‘80 haar geld door als freelancer boeken te schrijven over klassieke Hollywood figuren als Katharine Hepburn. Als haar schrijverscarrière in het slob raakt en ze verslaafd raakt aan alcohol, vindt ze een nieuwe manier om snel geld te verdienen. Aangemoedigd door haar loyale vriend Jack (Richard E. Grant) gebruikt ze haar schrijftalent om brieven van overleden auteurs te falsificeren en te verkopen.

Melissa Ann McCarthy

Melissa Ann McCarthy (Plainfield ( geboren 26 augustus 1970) is een actrice en comédienne. Ze heeft in meerdere films gespeelt. Haar debuut was in de romantische comedy The Third Weel, waar ze het maatje van Ben Affleck speelde. Andere films waarin McCarthy mee heeft gedaan zijn The Kid met Bruce Willis, The Heat, Charlie’s Angels, Drowning Mona, Go en Spy. Ook speelde ze de rol van Sookie St James in de komische dramareeks Gilmore Girls en die van Dena in de serie Samantha Who? Haar bekendste film is Bridesmaids, waarvoor ze een twintigtal nominaties kreeg. In 2013 was ze te zien als Diana in de film Identity Thief. Haar filmwerk leverde haar in 2015 een ster op de Hollywood Walk of Fame op. Sinds 2010 speelt ze de rol van titelpersonage Molly in de sitcom Mike & Molly van CBS. (Bron: Wikipedia)

Richard E. Grant

Richard E. Grant, geboren als Richard Grant Esterhuysen (geboren 5 mei 1957) is een Engelse acteur bekend door zijn rol als de alcoholist Withnail in Withnail and I. Hij heeft in verschillende tv series gespeelt, waaronder Downtown Abbey, Dr. Who, Absolutly Fabulous en Daniel & Pascoe. Bovendien speelde hij mee in diverse films als Star Wars, Hudson Hawk, Bram Stoker’s Dracula en The Iron Lady. (Bron: Wikipedia)

Kaartjes

Voor kaartjes kun je bellen met 06-11031923 of bezoek de website Theater De KiK.

Lees ook: Leonie Meijer met de muziekvoorstelling ‘Perfect Solitude’ in Theater De KiK

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden