Vroege kerstsfeer bij Zonnebloem Heteren

Blije gezichten aan de deur
Foto: Zonnebloem Heteren

HETEREN- Juist nu de dagen weer zo kort zijn, de bladeren zijn gevallen en we eigenlijk nog steeds aan huis gekluisterd zijn, hunkeren we met z’n allen naar een beetje gezelligheid om ons heen.

Afgelopen dinsdag was eigenlijk de datum dat de Zonnebloem Heteren met hun gasten naar de kerstmarkt van Intratuin zouden gaan om alvast wat van die gezellige kerstsfeer te proeven. Dit is natuurlijk niet doorgegaan, de reden is inmiddels wel bekend.

Kerstsfeer bij de mensen thuis

Maar de medewerkers bij de Zonnebloem Heteren zijn niet zo snel voor één gat gevangen. Zo kwam men op het idee om de kerstsfeer gewoon bij de mensen thuis brengen, zodat zij toch de kerstsfeer in huis krijgen. De Zonnebloem is zo blij dat er altijd mensen zijn die de organisatie een warm hart toedragen en dus in actie komen. De vraag om de prachtigste kerststukjes te maken, resulteerde in actie. Ga er maar eens aanstaan; zo’n 60 stukjes! Deze kerststukjes moeten ook nog bestand zijn moeten zijn tegen verval, om tot ver na Kerst nog staan te pronken bij alle gasten en vrijwilligers. De missie is uiteindelijk meer dan geslaagd! Zo trok het bestuur er gisteren tijdens de vriendelijke herfstmiddag op uit om de kerststukjes rond te brengen.

Het is heel fijn om onze gasten even te kunnen spreken aan de deur. Blij verraste gezichten en dankbare mensen dat we toch weer wat aandacht aan hen besteden. Voor ons vanzelfsprekend, dat is toch waar het bij de Zonnebloem omgaat.

aldus Rens Bot, secretaris Zonnebloem Heteren

Jubileumjaar in andere vorm

Ze hadden het zich zo anders voorgesteld, het jubileumjaar van deze Zonnebloem afdeling. Dit jaar zullen ze niet snel vergeten. Niet vanwege al die leuke activiteiten die ze voor hun gasten in petto hadden bij het 25 jarig bestaan. Die liggen op de plank te wachten op betere tijden. Laten we hopen dat een aantal ervan volgend jaar wel door kan gaan. Aan het bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem Heteren zal dat niet liggen.

Lees ook: Picknick van Zonnebloem Heteren gaat dit jaar niet door

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden