Grieks restaurant Anemos krijgt hoogste cijfer van restaurantbezoekers en wint Horeca Award 2020

Restaurant van het Jaar 2020 in Overbetuwe
Restaurant van het Jaar 2020 in Overbetuwe
Foto: Grieks restaurant Anemos

ELST- Het Grieks restaurant Anemos is bij de Nederlandse Horeca Prijzen uitgeroepen tot het restaurant in gemeente Overbetuwe met de hoogste waardering. In de categorie cafetaria kwam Plaza Hendriks als favoriet uit de bus.

Grieks restaurant Anemos heeft de meeste stemmen en hoogste waardering behaald in gemeente Overbetuwe. Daarnaast hebben ze ook nog een Gold Award in de wacht gesleept,  omdat de gemiddelde beoordeling een 9 of hoger was. Anemos mag daarom de titel Restaurant van het Jaar 2020 dragen!

Horeca Prijzen Award 2020

Provinciaal gezien kwam de laatste eetgelegenheid op de zevende plek met een gemiddeld cijfer van 9,33. Restaurant Anemos finishte als twaalfde, met een waardering van 9,45. De provinciale ranglijst werd bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telde daarbij voor 60 procent mee en de gemiddelde waardering voor 40 procent. Om een titel te winnen waren minimaal 30 stemmen nodig.

De categorieën café / bar, lunchroom / broodjeszaak, koffiezaak en sportkantine / clubhuis trokken in de Overbetuwe geen stemmers. Ruim 81.000 mensen maakten van de verkiezing gebruik om zijn of haar favoriete horecagelegenheid te steunen door te stemmen.

Overbetuwe Nieuws feliciteert Grieks restaurant Anemos van harte met de prijzen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen