Mogelijk extra overlast door storten van vloer en vlinderen toerit Arnhem-zijde

Voortgang bij spoorkruisingen in Elst Noord
Voortgang bij spoorkruisingen in Elst Noord
Foto: Elst Noord Spoorkruisingen

ELST- De toerit van de onderdoorgang aan de Arnhem-zijde krijgt morgen een gedeeltelijke betonnen vloer. De vloer afgewerkt door zogeheten ‘vlinderen’, nadat het beton gestort is, zodat het mooi glad wordt.

Dat betekent dat komende donderdag 10 december ook buiten de vaste werktijden om gewerkt moet worden. De werkzaamheden, om de toerit storten en afwerken, moeten aaneengesloten uitgevoerd worden. Vanaf ‘s ochtends 07.00 uur tot en met in de nacht kan je hiervan hinder ondervinden.

Eindtijd moeilijk te bepalen

De medewerkers van Elst Noord Spoorkruisingen doen hun best de hinder zoveel mogelijk te beperken. Toch zijn er veel verschillende factoren die van invloed op de duur van deze werkzaamheden en is een eindtijd vooraf moeilijk te bepalen. Het vlinderen vindt in de avond en nacht plaats en kan een brommend geluid met zich mee brengen en zal de verlichting aanblijven gedurende de werkzaamheden.

De betonwagens bereiken het werkterrein op de Rijksweg-Noord vanaf de Arnhem-zijde. Dit zorgt voor extra transporten tussen 07.00 en 16.00 uur op de Rijksweg-Noord tussen de Ceintuurbaan en het spoor.

Lees ook: 

Bron: Elst Noord Spoorkruisingen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen