Stichting Gehandicaptenplatform is op zoek naar betrokken vrijwilligers

Foto: Judita Tamošiūnaitė via Pexels

Binnen onze gemeente is nog genoeg te verbeteren voor mensen met een beperking. Het is erg belangrijk dat de Stichting Gehandicaptenplatform (SGO) zich hiervoor inzet bijvoorbeeld in de rol van belangenbehartiger en adviseur bij de gemeente. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de stichting.

De Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe is gespreks- en overlegpartner voor lichamelijk gehandicapten en chronisch zieken binnen de gemeente Overbetuwe. En SGO zoekt vrijwilligers die “iets voor anderen betekenen” een belangrijk levensmotto vinden! SGO is al bijna 25 jaar actief.

Vrijwilligers die “iets voor anderen willen betekenen”

SGO zoekt actieve, algemene bestuursleden, vertegenwoordigers uit dorpen/wijken en gewoon meedenkers/doeners. Deskundigen die meedenken op het gebied van wonen, toegankelijkheid en participatie zijn van harte welkom. Ervaring is niet vereist. Je mag af en toe meehelpen, waarvoor je niet in het bestuur hoeft te zitten. Je mag onderwerpen oppakken die jij belangrijk vindt.  SGO is ook op zoek naar mensen met expertise op het gebied van ICT, fondsenwerving en communicatie / marketing. Of verras SGO eens met eigen initiatieven. Kortom; er zijn ontzettend veel mogelijkheden om iets te betekenen voor mensen met een beperking.

Ben je geïnteresseerd of wil je nadere informatie mail dan met de voorzitter van SGO: Theo Bus, [email protected]. Meer informatie over de SGO is te vinden op: SGO Overbetuwe.

Bron: SGO en wijkplatform Elst-Oost

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen