Mobile Service Centre Zetten; open voor reparaties aan telefoon en tablets

Sverre en Lars werken veilig
Sverre en Lars werken veilig
Foto: Mobile Service Centre Zetten

ZETTEN- De telefoon reparatie winkel Mobile Service Centre waar je terecht kunt om alle telefoons en tablets te laten repareren is gewoon open. Ondanks de lockdown kan je hier nog steeds terecht voor alle reparaties aan jouw tablet of telefoon.

Advertorial

Mobile Service Centre heeft ook een haal & brengservice. Helaas kun je op dit moment niet in de winkel terecht voor telefoon en accessoire verkoop. Dit kan wel online via Mobile Service Centre.

Winkel is gewoon open

Het kwam voor Sverre en Lars, de mannen achter de Mobile Service Centre in Zetten, als een schok dat zij dicht moesten. Allereerst dachten zij dat de winkel dicht moest, maar hun primaire activiteiten is het repareren van telefoons en tablets en dat valt onder de essentiële beroepen. Veel mensen werken en zitten vooral thuis, dan is een goed werkende telefoon of tablet natuurlijk van groot belang!

Haal & brengservice

Mocht je in deze tijd de deur helemaal niet uit kunnen of willen, dan kun je altijd gebruik maken van de haal & brengservice. Deze service is binnen 20 km rondom Zetten kosteloos. Heb je vragen over de mogelijkheden van Mobile Service Centre of wil je een afspraak maken, neem dan contact op per e-mail [email protected] of via het telefoonnummer : 0488-72 72 72.
:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen