Overbetuwse supermarkten roepen klanten op tot geduld en spreiding

Foto: Overbetuwe Nieuws

Supermarkten doen er alles aan om klanten veilig te laten winkelen in deze drukke decembermaand. Met een actief deurbeleid en een maximum aantal beschikbare winkelkarretjes wordt het in de supermarkten niet te druk. De schappen worden zoveel mogelijk buiten openingstijden gevuld.

“Veel klanten hebben begrip en geduld, ook als zij iets langer moeten wachten. Toch gaat het nog niet altijd goed. Daarom roepen wij extra op om boodschappen alleen te doen, van tevoren een boodschappenlijstje te maken, een mondkapje te dragen en het liefst op rustige tijden te komen”, aldus de Overbetuwse supermarkten.

Digitaal overleg

Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder sprak met supermarkondernemers in een digitaal overleg over de maatregelen die zij binnen en buiten nemen om de coronamaatregelen te handhaven:

“Het is goed om te zien dat supermarktondernemers elkaar opzoeken voor samenwerking, afstemming en zoveel mogelijk tips en kennis delen. Door de ruime openingstijden van supermarkten kan het voorkomen dat vrachtwagens op andere momenten komen laden en lossen. Wij vragen voor deze uitzonderlijke situatie uw begrip.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen