Elst Noord Spoorkruisingen houdt enquête over omgevingstevredenheid

Doe jij ook mee aan de enquête?
Doe jij ook mee aan de enquête?
Foto: Googke maps

ELST- Het project Elst Noord Spoorkruisingen is ondertussen grotendeels afgerond. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de onderdoorgang op de Rijksweg-Noord.

In 2021 wordt gestart met de infra werkzaamheden op de Rijksweg-Noord rondom de onderdoorgang.

Enquête over het project

Bouwactiviteiten gaan bijna altijd gepaard met hinder. Deze probeert Elst Noord Spoorkruisingen voor jou als omwonende en/of gebruiker van de weg, zoveel mogelijk te beperken. Ze doen dat door in ieder geval zo goed mogelijk te informeren over de hinder die je kunt verwachten.

In een enquête willen ze jou vragen naar jouw mening over de communicatie en informatievoorziening rondom het project. De vragen gaan over de periode vanaf start (juli 2019) tot en met nu. Naar enquête 

Instructie & privacy

Na afloop van het project stuurt Elst Noord Spoorkruisingen nog een enquête uit. Deze enquête vraagt aan het begin naar jouw naam en e-mailadres, om een uitnodiging voor de volgende enquête te sturen.

Wil je dat niet, dan kun je ook zonder het invullen van jouw persoonlijke gegevens meedoen aan de enquête. Jouw naam en e-mailadres blijven gekoppeld aan het door jou ingevulde formulier. De resultaten van de enquêtes worden altijd anoniem gepresenteerd. Je gaat akkoord met de privacyverklaring van Heijmans als je deelneemt aan de enquête.

Meedoen

Het project kan met de resultaten van de enquête nog beter de communicatie en informatievoorziening afstemmen op de omwonenden en gebruikers van de weg.

Lees ook: Mogelijk overlast voor omwoners door werkzaamheden bij spoortunnel Elst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen