Outdoor Training bij Bewust Fit en Gezond

Je kunt ook meedoen aan BuggyFit Outdoor Training.
Je kunt ook meedoen aan BuggyFit Outdoor Training.
Foto: Bewust Fit en Gezond

ELST- Sporten in de buitenlucht geeft meer energie en je bouwt er een flinke boost weerstand mee op! Outdoor Training bij Bewust Fit en Gezond is een afwisselende training voor je hele lichaam.

Advertorial

Bewust Fit en Gezond maakt gebruik van o.a. het eigen lichaamsgewicht, kettlebells, battlerope, autobanden en alles wat in de omgeving voorkomt.

Sporten voor iedereen

Bewust Fit en Gezond werkt samen met jou aan uithoudings- en doorzettingsvermogen en de juiste manier van beweging. Elkaar uitdagen en ook samenwerken. De training is voor iedereen goed te doen, jong/oud, beginner of al meer ervaring! De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Wil je liever 1 op 1 trainen of in een duo? Vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard kan je eerst een gratis proefles aanvragen!

BuggyFit Outdoor Training

Denken aan sporten en moeite hebben met het vinden van oppas? Zoek niet verder! BuggyFit is een perfecte oplossing. Het is een sportles, waar je baby/kind mee naar toe gaat. Zelfs als je geen kindje in de buggy/wandelwagen hebt, kan je met deze training meedoen. Met Bewust Fit en Gezond ga je maximaal een uur buiten trainen en maken gebruik van verschillende attributen zoals kettlebells, springtouw, autoband etc. Het hele lichaam wordt getraind, zodat je weer in shape kan komen!

De training is op woensdagochtend om 9.00 uur bij het Westeraam aan de Colosseum.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Bewust Fit en Gezond. Daar staan de actuele tijden van de trainingen i.v.m. de coronamatregelen. Wil meedoen, stuur dan een email naar [email protected].

Lees meer: Buggyfit, lekker buiten trainen en je neemt je kindje gewoon mee

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen