Loop mee met de virtuele HeteRUN

Foto: Wokandapix via Pixabay

HETEREN- De HeteRUN kon door het verbod op evenementen in 2020 niet gelopen worden. Om dit jaar niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan wil HeteRUN je uitnodigen voor de virtuele editie van de HeteRUN.

De virtuele HeteRUN werkt eigenlijk hetzelfde als een normale hardloopwedstrijd. Alleen bepaal je zelf waar en wanneer je loopt. Het enige wat je moet doen is meedoen en bewijzen dat je hebt gelopen door middel van een schermafdruk of foto met daarop duidelijk de afstand en tijd. Zo simpel! Je kunt je nog inschrijven tot 18  januari.

Net als vorige jaren kan je op een aantal afstanden die gelopen kunnen worden een medaille te verdienen. De prijzen variëren per leeftijd, gekozen afstand en woonplaats.

virtuele heterun

Kijk voor meer informatie op Virtuele HeteRUN

Uitleg Virtuele HeteRUN

  1. Schijf je in op een van de afstanden van de Virtuele HeteRUN. Bewaar het startnummer wat in de bevestiging mail staat.
  2. Loop de afstand WAAR, WANNEER en met WIE je maar wil. Zorg dat deze loop met bijvoorbeeld een hardloop App wordt vastgelegd als bewijs.
  3. Vul het formulier in dat in de link staat. Vul het mailadres in wat ook gebruikt is bij inschrijven.nl en het startnummer uit de bevestigingsmail.
    Voeg een foto, export, schermafdruk of een andere afbeelding toe waaruit blijkt dat de afstand is gelopen en in welke tijd.
  4. Optioneel kun je een leuke foto bijvoegen van jouw loop om te plaatsen op deze website.
  5. HeteRUN controleert de inzendingen, en zullen op basis hiervan de winnaars bepalen.
  6. De winnaars krijgen een bericht op het mailadres wat bij ons bekend is. Hierin staat hoe de prijs op een corona-veilige manier zal worden overhandigd.

De 5e jubileumeditie van HeteRUN verzet naar 3 Oktober

Het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht trok een streep door het vijfjarige jubileumeditie in 2020. Evenementen vormden een groot risico op de verspreiding van het coronavirus. Voorbereiding van de HeteRUN vraagt de nodige tijd en afstemming met verschillende organisaties en betrokken bedrijven/instanties. Daarom is besloten om de 5e editie te verzetten naar 3 Oktober 2021.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen