Scouting Zetten verkoopt coronaproof weer potgrond en koemestkorrels

Help de scouting door een bestelling te plaatsen
Help de scouting door een bestelling te plaatsen
Foto: Scouting Zetten

ZETTEN- Scouting Zetten komt van 1 t/m 6 maart weer langs in Zetten en Hemmen om potgrond en koemestkorrels te bezorgen. Deze zijn van het merk Naturado; dus van een uitstekende kwaliteit!

“Voor een zak potgrond van 40 liter, betaal je vijf euro en een zak koemestkorrels van vijf kilo, kost je 7,50 euro. Bestel je wat meer, dan betaal je wat minder.”

Straks weer bezig in onze tuin

“Nu is de tuin nog wit en bevroren, maar volgende maand is de sneeuw gesmolten en komen de eerste sprietjes weer boven de grond uit. De wereld om ons heen kleurt weer langzaam groen, de knoppen worden groter. We zijn op weg naar een lente en zomer met mooie bloemen, planten en een groen gazon. Helemaal vanzelf gaat dit niet, want naast water heeft de grond ook voeding nodig en daarmee willen wij je een handje helpen.”

Bestel en laat bezorgen

Dit jaar wordt de potgrond en de mestkorrels coronaproof verkocht. Dat wil zeggen dat je de zakken kunt bestellen via hun formulier. Daarop kan je aangeven wanner je ze wilt laten bezorgen. Lever het formulier in aan de Bernadottestraat 41, Damstraat 30, Dr. A.R. Holstraat 13 of de Wettering 6 in Zetten.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen