Doe als ondernemer mee aan de campagne Koop Lokaal

Gemeente Overbetuwe is een campagne gestart
Gemeente Overbetuwe is een campagne gestart
Foto: Gemeente Overbetuwe

Lokale ondernemers zoals jij zorgen voor werkgelegenheid, levendige kernen en zijn actieve supporters van het verenigingsleven. Dat vindt de gemeente Overbetuwe belangrijk.

Daarom willen zij samen met jou de boodschap ‘Koop Lokaal – Koop Overbetuwse Waar’ uitdragen. Juist in deze periode waarin de corona
maatregelen voor beperkingen zorgen willen ze het belang van lokaal ondernemerschap onder de aandacht brengen. Daarom richten ze zich in deze tijd ook op de diverse online mogelijkheden bij lokale ondernemers.

koopCampagne

Om de ondernemers te steunen voert de gemeente Overbetuwe de campagne ‘Koop Lokaal – Koop Overbetuwse Waar’. Via verschillende kanalen, offline en online, brengt de gemeente dit onder de aandacht van de ondernemers en de inwoners.

Door deze boodschap uit te dragen willen ze drie doelen bereiken:

  1. Inwoners zijn zich bewust van het belang van lokaal ondernemerschap en kopen lokaal.
  2. Ondernemers weten elkaar te vinden voor inkopen en aanbestedingen.
  3. Gemeentelijke budgethouders weten lokale ondernemers te vinden bij inkopen en aanbestedingen.

Dimitri Horsthuis-Tangelder, wethouder Economische Zaken gemeente Overbetuwe:

“Kunnen uw collega-ondernemers en ik rekenen op uw steun? Gebruik het logo op uw site en in uw correspondentie. Maak een filmpje en maak gebruik van de gratis publiciteit via deze actie. Laat zien dat u ook het liefst zaken doet met lokale ondernemers.”

koopLogo

Het logo van Koop Overbetuwse Waar kun je downloaden op gemeente Overbetuwe. Je mag het logo vrij gebruiken in jouw eigen communicatie. Wil je jouw bedrijfslogo in het logo van Koop Overbetuwse Waar verwerkt hebben? Mail dan jouw verzoek en jouw logo
naar [email protected].

Filmpjes

Je kunt ook filmpjes aanleveren voor de campagne, waarin je in (max.) 30 seconden vertelt, waarom je lokaal inkoopt en Koop Overbetuwse Waar belangrijk vindt. De filmpjes kun je maken met de telefoon en sturen naar [email protected]. Voordat ze jouw beelden gebruiken, nemen ze uiteraard contact met je op. Elke maand wordt er een selectie uit de binnengekomen filmpjes gemaakt en verwerkt voor de campagne.

Vragen

Heb je vragen of ideeën voor de campagne? Neem dan contact op met Jacomijn Tensen via het algemene nummer 14 0481 of [email protected]. Meer informatie over de campagne vind je op gemeente Overbetuwe.

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen