Sportakkoord – Uitnodiging interactieve webinars voor sportaanbieders

Foto: 5132824 via Pixabay

Een belangrijk onderdeel van het (lokale) Sportakkoord is het structureel versterken van de sport, zodat meer mensen met meer plezier gaan en blijven sporten en bewegen. Hierbij zijn vitale, toekomstbestendige en zelfredzame sportaanbieders een belangrijke schakel.

Om jou, als sportaanbieder, juist in deze vreemde en onvoorspelbare tijden te helpen bij het oplossen van jouw knelpunten en/of het realiseren van jouw ambities organiseren de gezamenlijke sportbonden, NOC*NSF en NL Actief  vanuit het Sportakkoord weer een serie webinars en online workshops.

Kosteloze webinars

De gezamenlijke sportbonden nodigen je graag uit om aan te sluiten bij een of meerdere van de georganiseerde (kosteloze) webinars die plaatsvinden in maart en april. Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, in groepsverband, concreet op weg geholpen aan de hand van een breed scala aan thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt gaan voor jouw organisatie.

In bovenstaand schema zie je wanneer welke webinar wordt gegeven. In deze uitnodiging vind je tevens een uitgebreidere uitleg per webinar. Interesse? Schrijf snel in, want vol = vol Klik op het webinar van je gewenste datum en schrijf je meteen in!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met twee personen van één sportorganisatie deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je in het schema op pagina 1, op de tekst (klik hier) achter de naam van het webinar.

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Wat betekent het Sportakkoord voor jouw club?

Als sportclub heb je te maken met veel uitdagingen. Hoe houd je je sportclub vitaal? Met voldoende vrijwilligers en tevreden sporters? Hoe speel je met je sportclub in op de veranderingen – lokaal en in de maatschappij? Wil je meer weten over het Sportakkoord en wat deze kan betekenen voor jouw sportclub? Kijk dan op Clubbase.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen