Voorbereidende raadsvergadering voor Land van Tap

Land van Tap
Land van Tap
Foto: Overbetuwe Nieuws

ELST- De gemeenteraad is op dinsdag 9 maart bijgepraat over het participatietraject en de concept-visie van het Land van Tap. De raad heeft toen een aantal vragen gesteld. De beantwoording van de vragen is vanaf 6 april te zien op de website van de gemeenteraad.

De concept ontwikkelvisie wordt op 6 april behandeld in een voorbereidende raadsvergadering. Bij deze vergadering is inspreken mogelijk.

Inspreken

Je kunt dit op twee manieren doen:

  1. Je kunt een tekst of filmpje sturen naar [email protected]. De raadsleden krijgen dit vooraf aan de vergadering.
  2. Digitaal inspreken. Je krijgt van onze griffie een link en uitleg hoe dit gaat. Als je het fijn vindt om dit vooraf te oefenen, kun je hierover afspraken maken met de griffie.

Je krijgt maximaal 5 minuten om in te spreken. Als er veel insprekers zijn, wordt de inspreektijd (15 minuten per agendapunt) eerlijk verdeeld over het aantal insprekers. Aanmelden om digitaal in te spreken of insturen van een filmpje/tekst kan tot maandag 5 april 12.00 uur.  Je kunt dit mailen naar [email protected].

Deze vergadering van de raad is de enige optie om jouw stem te laten horen over het participatietraject en de ontwikkelvisie van het Land van Tap. Op een later moment zal dit niet meer mogelijk zijn. Je kunt de vergadering live kijken via deze link.

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen