Vrijwilligers gezocht voor Scouting Herveld Andelst

Is scouting iets voor jou?
Is scouting iets voor jou?
Foto: Scouting de Spoorzoekers

HERVELD/ANDELST- Scouting is leuk en een echte uitdaging. Het biedt leuke en spannende activiteiten waarbij jongend en meiden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Met veel plezier staat de leiding van Scouting de Spoorzoekers elke week klaar om kinderen een leuke tijd te bezorgen.

Achter de schermen wordt door de vrijwilligers hard gewerkt om alles goed te laten verlopen. Bij alle groepen groeit het aantal leden en daarvoor zijn dringend meer vrijwilligers nodig. Bij scouting zijn er mogelijkheden voor vrijwilligers om zich verder te ontwikkelen.

Geef je op als vrijwilliger

Lijkt het je leuk om ook wat voor de groep van de scouting te betekenen? Zou je een groep willen begeleiden? Of bestuurswerk willen doen? Laat het dan weten. Zelfs als je niet wekelijks tijd hebt, dan kan er nog naar andere mogelijkheden worden gekeken, tijdens een persoonlijk gesprek. Ken je iemand uit jouw omgeving die mee zou willen doen? Geef diegene de tip om contact op te nemen met de Scouting de Spoorzoekers. Heb jij interesse of heb je meer ideeën? Mail dan naar [email protected] of bel met Jolanda van Marwijk op 06-14113411.

Alle kinderen zijn welkom

De groep van Scouting de Spoorzoekers houdt wekelijks opkomsten in de Vloedschuur in Herveld-Zuid. Op dit moment zijn er vier speltakken:

  1. Bevers; van 4,5 tot 7 jaar. Zaterdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur.
  2. Welpen; van 7 tot 11 jaar. Zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.
  3. Scouts; van 11 tot 15 jaar. Vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
  4. Explorers; van 15 tot 18 jaar. Vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

In een dorp waar zoveel voor kinderen te doen is valt het soms niet mee om te kiezen. Ben je nieuwsgierig geworden naar Scouting? Kom dan eens vrijblijvend kijken! Maak een afspraak via Scouting de Spoorzoekers. Er is in bijna alle groepen nog ruimte voor nieuwe leden. (Bron: dorpskrant Herveld Andelst)

Lees ook: Scouting De Spoorzoekers collecteert voor Jantje Beton

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen