Paasstemming bij Zonnebloem Heteren

De Zonnnebloem bracht paasstemming aan huis
De Zonnnebloem bracht paasstemming aan huis
Foto: Zonnebloem Heteren

HETEREN- Zonnebloem Heteren kan nog steeds niets organiseren  voor hun gasten. Daarvoor bedenken ze andere lucratieve acties, deze keer om Paasstemming aan huis te brengen.

Afgelopen week ging het bestuur van de Zonnebloem Heteren op pad met een mooie attentie om de mensen alvast een beetje in de Paasstemming te brengen en dat leverde weer hartverwarmende reacties op.

Houd de moed erin

“Wat fijn toch altijd die blije en verraste gezichten als we langs onze gasten gaan met een kleine attentie. Zolang het licht niet op groen staat voor een normale samenleving blijven we natuurlijk  op deze manier aandacht aan onze gasten schenken. Niets bijzonders voor ons. Gelukkig houden onze gasten er goed de moed in.”

Aldus Rens de Bot, bestuurslid van Zonnebloem Heteren..

Uitkijkend naar betere tijden

Meerdere gasten hebben inmiddels al twee keer het vaccin gekregen. Daar zijn ze heel blij mee, want zo krijgen de mensen het idee dat het de goede kant in gaat. Als daarbij ook nog een attentie van de aankondiging van het voorjaar met al die prachtig bloeiende bolletjes, dan speelt dat zeker mee.

“Zo komen we stapje voor stapje dichter bij het moment waarop we een uitnodiging de deur uit kunnen doen voor een eerste activiteit na hele lange tijd. We zouden de Zonnebloem niet zijn als we daar natuurlijk niet iets heel bijzonders van gaan maken. Er is een hele boel in te halen. Voor onze gasten iets om naar uit te kijken!”

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen