De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt klantadviseurs in Overbetuwe

Klantadviseurs gezocht voor de bibliotheek
Klantadviseurs gezocht voor de bibliotheek
Foto: Marcel Krijgsman

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt klantadviseurs voor 28 en 32 uur voor diverse vestigingen en met name in Overbetuwe.

Klantadviseurs zijn hét gezicht van de bibliotheek. Je straalt passie en gedrevenheid uit. Bestaande en nieuwe klanten weet jij te binden en te boeien met jouw innemende benadering. Dit past bij een organisatie die zich bewust is van de veranderende maatschappij en hier flexibel op inspringt. Klinkt goed? Neem snel een kijkje op OBGZ.

Meer dan boeken uitlenen

Wist jij dat de Bibliotheek Gelderland Zuid veel méér doet dan alleen boeken uitlenen? De bibliotheek zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet en de kans krijgt om te leren, anderen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te groeien. Ze bieden een schat aan verhalen, kennis en mogelijkheden om taal- en digitaal  aardiger te worden.

Hierbij richten zij zich in het bijzonder op de doelgroepen: jeugd 0-12 jaar, kwetsbare groepen op het gebied van taal en digitaal (NT1, NT2, senioren en jongeren in beroepsonderwijs) en cultureel geïnteresseerden. Bovendien organiseren ze uiteenlopende programma’s en projecten vanuit hun 26 vestigingen en 50
Bibliotheken op school. Dit doen ze samen met culturele partners, welzijnsinstellingen en scholen.

Lees ook: Digitaal vaardiger via online workshops van de bibliotheek

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen