Meer spellen voor senioren in Zetten

Sjoelen is een van de oudhollandse spellen
Sjoelen is een van de oudhollandse spellen
Foto: bwgroot via Pixabay

Zetten – Medewerkers van het Ontmoetingscentrum De Loohof willen graag een aantal spellen voor senioren aanschaffen. Dit doen ze met een initiatief op Overbetuwe Doet.

Hiermee hopen zij gezellige avonden te kunnen organiseren voor ouderen en jongere ouderen van Zetten. Het geeft extra beweging en plezier voor mensen met herkenbaar spelen van vroeger.

Oudhollandse spellen

Het Ontmoetingscentrum De Loohof wil graag voor de senioren van Zetten in het verbouwde honk aan de Stationsstraat in Zetten een aantal oudhollandse spellen aanschaffen. Daarmee wordt het aanbod voor ouderen flink uitgebreid. Met de aanschaf van negen verschillende spellen moet dat lukken. Het hoofddoel zijn de oudere bewoners van zetten en omgeving maar de jongere oudere wordt niet vergeten.

Doneer jouw Overbetuwe Doet cheque

Wil je jouw Overbetuwe Doet waardecheque  doneren aan dit goed doel in Zetten? Dat kan via Overbetuwe Doet Spelen Voor Ouderen. Het bedrag dat nodig is voor de aanschaf is € 1350,-, negen stuks van elk € 150,-. Daarvan is al € 1047.50 gedoneerd. Zorg jij ervoor dat het laatste bedrag ook wordt gehaald?

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen