Binnenkort naar het theater. Mooier dan ooit!

Mooier dan Ooit!
Mooier dan Ooit!
Foto: Mooier dan ooit

Elst – Theater De KiK mag binnenkort weer open! Mooier dan ooit! Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival.

Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als theater De KiK  straks weer mensen mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

Theater, poppodium, festival

Het theater weet niet wanneer, maar wel weten dat het komt. Daarom tellen ze alvast af. Ondertussen zitten ze niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt, audities gehouden en er wordt volop gerepeteerd. Op de website en social kanalen van de campagne Theater. Mooier dan ooit. kun je alvast een kijkje nemen. Daarnaast zijn er bijzondere prijzen te winnen. Zo wordt zelfs de voorpret voor je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!

Win bijzondere prijzen

Unieke items met een bijzonder verhaal. Een geheel verzorgd weekend inclusief overnachting, diner en voorstelling, een persoonlijke rondleiding door het toekomstige Musicalmuseum of een backstage tour met meet&greet. Met deze mooie prijzen maakt mooier dan ooit zelfs de voorpret mooier dan ooit! Meld je aan en maak kans! Je kunt je voor meerdere prijzen aanmelden.

Theater De Kik

 

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen