Nieuwe serre bij Aster Uitvaartzorg; een oase van rust

De serre biedt een extra plek om samen te komen
De serre biedt een extra plek om samen te komen
Foto: Walter Sietinga

Elst – Aster uitvaartcentrum heeft haar deuren ruim een jaar geleden geopend in het hart van Elst. Dit voorjaar is er een prachtig nieuwe serre aangebouwd; een extra ruimte om samen te komen.

Partnercontent

De serre is een oase van rust en een prettige plek om samen te zijn na een afscheidsceremonie of bij een condoleance, met een hapje of drankje naar wens.

serreExtra ruimte en comfort

Het biedt het uitvaartcentrum 65m2 aan extra ruimte; nog meer comfort in de tijd waarin de anderhalve meter maatregel geldt. Bij mooi weer kunnen de glazen puien open worden gezet zodat het een veranda wordt en de serre één wordt met de grote tuin. De reacties van genodigden zijn uitermate positief; de combinatie van het buitengevoel, de huiselijke sfeer en de rust maakt dat mensen zich er fijn voelen, ondanks de situatie.

Bent u benieuwd en wilt u de serre eens met eigen ogen bekijken? Loop even langs bij Aster Uitvaartzorg of bel om een afspraak te maken: 0481- 766 530.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen