Cadeauwinkel Plein 1 viert haar 10-jarig jubileum

Wilma van Lonkhuijzen
Wilma van Lonkhuijzen
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Cadeauwinkel Plein 1 viert donderdag 6 mei, vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei hun 10-jarig bestaan. Dit vieren zij met leuke acties. Daarbij krijg je bij aankoop vanaf 25 euro een mooie goodiebag cadeau. Hierbij geldt wel OP=OP! Zoek je nog een leuk cadeau voor Moederdag, kijk dan eens bij Plein 1.

Er is hard gewerkt om op tijd alles klaar te krijgen voor de opening. Wilma van Lonkhuijzen nam tien jaar geleden de winkel over van haar ouders die toen een loodgietersbedrijf/ doe-het-zelfzaak hadden. Daarin hadden ze een cadeauhoek. Daar is Wilma mee verder gegaan wat resulteerde dat in oktober 2020 het tienjarig jubileum kon worden gevierd. Met de corona hebben ze de viering voor hun klanten uitgesteld totdat de winkel weer open mocht.

Succes tijdens moeilijke tijden

Toen de winkel dicht moest door de coronamaatregelen, moest er een nieuwe oplossing worden gevonden. Aangezien klanten niet meer langs mochten komen werd Facebook ingezet  om de artikelen onder de aandacht te houden. Door telkens een ander merk uit te lichten bleven de klanten op de hoogte en konden ze online bestellingen plaatsen. Er kwamen zelfs nieuwe klanten bij die nu de winkel geopend is een kijkje binnen kunnen nemen. Het besluit om hun social media in te zetten bleek een gouden greep en kan het 10 jarig jubileum uitgebreid worden gevierd deze week.

Leuke artikelen

Plein 1 is een gezellige cadeau winkel met heel veel leuke artikelen. Ze hebben een groot assortiment waaronder, cadeau ,woonaccessoires, outdoor fashion, teveel om op te noemen.
Daarbij verkopen ze de merken: PTMD, Blondamsterdam, Pip studio, Scentchips, Bridgewater., May Collection, Maalzolder, Wood Wick, iB laursen. Nieuw erbij gekomen zijn Rivièra Maison & MAY Collection, PiP Home Wear, PiP bad en strand mode, BiBa Sieraden en de collectie van PTMD is uitgebreid met mooie woonaccessoires.

Workshops

Wist je dat je er ook terecht kunt voor workshops? Je kunt je opgeven via Plein 1 voor de workshops groendecoratie, mozaïeken en paspop buste decoreren/aankleden.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of kijk op de website van Plein 1.

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen