Kachelhuis Elst is weer open met ruime openingstijden en uitgebreid assortiment

Foto: Kachelhuis Elst

Elst – Kachelhuis Elst is weer open! De openingstijden zijn verruimd zodat zij jou beter van dienst kunnen zijn. Er zijn samenwerkingen aangegaan met diverse leveranciers zodat ze een breed assortiment kunnen bieden.

Partnercontent

Kachelhuis Elst is heel druk bezig in de showroom om haarden en kachels in te bouwen en af te werken. De komende maanden komen er een aantal nieuwe modellen bij die een mooi beeld geven hoe het bij jou zal staan. Het team van kachelhuis is bijzonder blij dat ze jou weer mogen ontvangen en jouw aankoop mogen verzorgen. Maak een afspraak om langs te komen.

Uitgebreider assortiment

De merken Faber en Dimplex haarden, M-design zullen het assortiment uitbreiden. De collectie Klover pellet kachels en fornuizen en houtkachels, Hase kachels zal in de loop van de tijd ook worden uitgebreid. Een fijnstoffilter van het merk Poujoulat BV staat in de showroom. Deze filter is ingebouwd in een prefab schoorsteen. Kom eens langs dan vertelt Kachelhuis Elst er alles over.

Kachelhuis Elst beschikt sinds afgelopen jaar over het tekenprogramma Palette Cad. Ze kunnen hiermee een indruk geven hoe de haard in jouw woonkamer eruit komt te zien. Dit is een extra dienstverlening dat ze bieden. Voor € 150,- ontvangt je een ontwerp van jouw haard met schouw, vloer en eventueel een kast. Als je bij Kachelhuis Elst een haard of kachel besteld dan is het ontwerp gratis.

Nieuwe samenwerking

Kachelhuis Elst is een samenwerking aangegaan met de volgende bedrijven:
Parket exclusief uit Winssen met een groot assortiment aan vloeren die in de winkel te zien en ook te koop zijn. Kachelhuis Elst heeft bovendien in Winssen diverse haarden en kachels staan.

Sia Stone is een bedrijf dat levert een groot aantal sier- en steenstrip om jouw schouw mooier uit te laten zien. Het complete assortiment is in de winkel te bekijken.

Edwin Jansen Montage & lasbedrijf. Het bedrijf heeft een ruim assortiment heeft in hekwerken, poorten maar ook meubels, houtopslag, tuinmeubels, sierkappen etc.

Marcel Kaatman Projectdecoraties. Marcel Kaatman is gespecialiseerd in decoraties en andere producten.

Familiebedrijf

Kachelhuis Elst is opgericht door vader en zoon Peter en Sylvester Derksen. Peter heeft het bedrijf opgericht en Sylvester is enige tijd geleden geïnteresseerd geraakt in het vak. Met zijn tweeën vormen zij nog steeds de spil van het bedrijf.

Kachelhuis Elst biedt een allesomvattende en persoonlijke service op het gebied van kachels en haarden. Van advies over de juiste kachel of haard tot plaatsing, aansluiting en onderhoud. In de moderne showroom ontdek je alles over de laatste trends en innovaties. Klik op onderstaande afbeelding voor de website en openingstijden.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen