Huisdier van de week: Ontmoet Tukker

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Tukker heeft even tijd nodig om te wennen, daarom plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken hem bij iemand die hem die tijd wil geven en geduld met hem heeft.

Als Tukker gewend is vindt hij het heerlijk om geaaid te worden, geeft veel kopjes en spint volop.

Genieten

Tukker kan hier echt van genieten, voor eten doet hij veel, maar als hij zou moeten kiezen tussen eten of knuffelen, kiest hij voor knuffelen. Hij zal in zijn nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen en het Dierentehuis plaatst hem in een rustig 1 à 2 persoons huishouden, zonder kinderen. De nieuwe eigenaar moet ervaring met katten hebben.

Tukker heeft op dit moment speciaal voer tegen stress, ze verwachten dat hij op termijn in zijn nieuwe thuis over kan op normaal voer.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Dierentehuis

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Tukker, diernummer: 30133

Voor meer informatie: dierentehuisarnhem.nl/product/tukker/.

Heb je interesse? Geef je Tukker een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen