Theater De KiK presenteert Janneke de Bijl ‘Dit is het nou’

 'Dit is het nou', van Janneke de Bijl
'Dit is het nou', van Janneke de Bijl
Foto: Anne van Zantwijk

Elst – Theater De KiK heeft op zaterdagavond 12 juni cabaret. Om 19.00 uur en om 21.00 uur speelt Janneke de Bijl haar voorstelling ‘Dit is het nou’.

De foyer, bar en zaal van Theater De KiK zijn nog steeds RIVM proof ingericht. Per voorstelling zijn er 50 kaartjes beschikbaar en je drankje mag tijdens de voorstelling de zaal mee ingenomen worden.

Nieuw materiaal

Na haar succesvolle debuutvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’, is Janneke hard toe aan het schrijven van nieuw materiaal. Ze kan eigenlijk niet zonder, want zodra ze om zich heen kijkt dient de absurditeit van de worstelende mens zich alweer aan. Waar het precies over zal gaan, dat weet niemand nog. Maar dat het een zwartgallig en herkenbaar programma wordt, doorspekt met onderkoelde humor, lijkt onvermijdelijk.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze voorstellingen van Janneke de Bijl. De kaartjes kosten €14,00 en zijn te bestellen via Theater De KiK of telefonisch: 06-11 03 19 23, of kom langs aan De Dorpsstraat 39 in Elst .

Over Janneke

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. De pers over Zonder zin kan het ook:

“Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.” – de Volkskrant
“Zelfverzekerd en levendig vertellend staat De Bijl op het toneel, ze vuurt haar grappen in hoog tempo op het publiek af.” – de Volkskrant
“Een veelbelovend debuut.” – Telegraaf

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen