Huiskamer van Elst gaat weer open

Foto: Huiskamer van Elst

Elst – De Huiskamer van Elst gaat vanaf donderdag 24 juni weer open op de nieuwe locatie bij Aster Uitvaartzorg. Dit is het voormalige meisjesschool en Elstine-locatie.

Op 17 juni kwamen de vrijwilligers samen om de heropening voor te bereiden. Vanaf 24 juni 2021 is iedereen weer welkom in de Huiskamer. Niet meer in de bibliotheek, maar nu bij Aster op Kokkeland 17 in Elst. Onze gastvrouwen en -heren verwelkomen je daar in de mooie zalen en hele nieuwe serre en fraaie tuin. Bij binnenkomst rekenen we €1,50 af en daarna is koffie en thee + soms wat lekkers erbij gratis.

Huiskamer van Elst

De Huiskamer van Elst is een laagdrempelige ontmoetingsplek. Toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, ondersteuning bij hulpvragen en het geven en ontvangen van aandacht bij een lekker kopje koffie. Zij werken samen met andere organisaties, ondernemers en de gemeente. Want: Samen sta je sterk!

Huiskamer

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen