Circus Minimus in de Stenen Creatiecirkel van Heteren

Foto: Roelina Sloot

Heteren – Circus Minimus is een voorstelling voor een kleine groep mensen in het midden van de Creatiecirkel. Geïnspireerd op wetenschappelijke model van de creatiespiraal van Marinus Knoops heeft Heteren sinds de eerste golf van het coronavirus een steencirkel in de Randwijkse waarden.

Deze Stenen Creatiecirkel wil Heteren Sociaal inzetten om de komende twee jaren op twaalf zomerse avonden een bijzondere belevenis  neer te zetten voor kwetsbare groepen die bijzonder geraakt zijn door de coronavirus.

Circus Minimus

Op mooie zomerse avonden wordt er aan deze groepen een Circus Minimus geboden. Dit is een voorstelling voor een kleine groep mensen met in het midden van de Creatiecirkel een voordracht. Dat kan van alles zijn: muziek, zang, comedy of het vertellen van verhalen. Mogelijk kan op een avond meerdere voorstellingen worden gegeven.

Inspiratie voor het programma wordt gezocht in de betekenis van de Stenen Creatiecirkel. Deze stenen geven immers de twaalf stappen weer van de reis van wens naar werkelijkheid.  Wat het precies gaat worden is nog niet duidelijk. Daarvoor zoeken ze een groepje mensen die samen Circus Minimus willen opzetten in de Stenen Creatiecirkel.

Lijkt je het leuk om mee te helpen, meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Financiering 

Voor de financiering van Circus Minimus kan een aanvraag ingediend worden bij het steunpakket voor welzijn tijdens corona. Gemeente Overbetuwe heeft deze regeling begin juni bekend gemaakt. Ze stelt ruim 300.000 euro beschikbaar voor diverse activiteiten in de verschillende dorpen.

Circus Minimus

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen