Huisdier van de week: Ontmoet Truus!

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

Truus is een energieke dame op leeftijd. Ze vindt het heerlijk om samen op pad te gaan en lekker te wandelen. Daarnaast houdt ze van knuffelen en is ze graag bij je in de buurt.

Truus is nog heel speels en vooral takken zijn favoriet, hoe groter hoe beter.

Duidelijke grenzen

In huis is ze redelijk rustig, ook dan zoekt ze je graag op en ligt ze het liefst bij je in de buurt. Het is wel belangrijk dat je haar vanaf het eerste moment duidelijke grenzen geeft en ze haar eigen plek in huis heeft.

Het dierentehuis plaatst haar niet bij andere honden of andere huisdieren. Buiten reageert ze goed op andere honden. De verwachting is wel dat ze achter katten aan zal gaan jagen.

Op haar linker achterpoot is een tijdje geleden een kwaadaardig gezwel weggehaald. Er is kans dat dit terug komt. Op haar zij heeft ze een vetbult, deze heeft de dierenarts laten zitten omdat dit verder geen problemen geeft.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’.

Deze week is dat Truus. Diernummer: 30124. Kijk voor meer informatie op: dierentehuisarnhem.nl/product/truus/.

Heb je interesse? Geef jij Truus een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.nl.

truus,

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen