Kinderspeelweek Elst wordt twee speeldagen in augustus

Geen week maar twee dagen spelen
Geen week maar twee dagen spelen
Foto: Hebi B. via Pixabay

Elst – Op Facebook laten medewerkers van de kinderspeelweek Elst weten dat door de coronamaatregelen en vertragingen dit jaar geen kinderspeelweek plaats vindt.

Toch willen de vrijwilligers iets doen voor de kinderen in Elst. In de laatste week van de schoolvakantie organiseren ze twee speeldágen.

Dikke pret

Op maandag 23 augustus en dinsdag 24 augustus kunnen de basisschoolkinderen meedoen aan de speeldagen. Ze kunnen zich uitleven op stormbanen, springkussen, leuke spellen en danswedstrijdjes. De organisatie hoopt ook dat de brandweer mee zal doen aan de speeldagen. De ouders en verzorgers mogen wel meekomen maar mogen niet meedoen vanwege de coronamaatregelen.

Deze speeldagen worden gehouden op het veld van sporthal De Helster.

De kaartverkoop is al op zondag 22 augustus, dus noteer deze datum alvast in jouw agenda, Meer informatie is te vinden op Kinderspeelweek Elst. Heb je nu al vragen, stuur gerust een berichtje of mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen