Verkeersveiligheid en fietsverlichting; doe mee aan de enquête voor jongeren

Verlichting betekent een betere verkeersveiligheid
Verlichting betekent een betere verkeersveiligheid
Foto: lherber via Pixabay

Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en wil je een enquête invullen over verkeersveiligheid en fietsverlichting? Het invullen duurt maar een paar minuten en je maakt kans op een bioscoopbon!

Vul de enquête in op Fietsverlichting Aan

Fiets je met fietsverlichting aan, dan verklein je de kans op kleerscheuren. Je valt dan namelijk beter op en zie jij ook de weg voor je een stuk beter. Gelukkig gaan de meeste fietsers goed zichtbaar over straat. Sta jij ook AAN?

Goede fietsverlichting

Wist jij dat maar de helft van de jongeren tussen 12 en 24 jaar goede fietsverlichting heeft? Dat kan beter! Een goede verlichting op de fiets draagt bij aan een betere verkeersveiligheid. Adviesbureau Kragten, S.M.I.L.E. Promotions en Shift – Behavioural Change Consultancy doen onderzoek naar de motivatie, intenties en behoeftes van jongeren. Alvast bedankt voor het invullen namens gemeente Overbetuwe!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen