Avontuurlijk eten bij Fine Food Village Elst

Foto: Blandine JOANNIC via Pixabay

Elst – Restaurant Fine Food Village zit in het hart van Elst. Een plek om heerlijk uit te gaan eten en ook om af te halen. Een kleine vakantie op een gewone dag. Kom ook eens langs en geniet van alle Aziatische gerechten die ze daar vers klaarmaken.

Partnercontent

Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid. Bovendien maken de koks dagelijks nog veel meer lekkere, wisselende gerechtjes voor je klaar.

Fine FoodUit eten

Wie bij Fine Food Village binnenkomt lijkt in een hedendaags versie van een Aziatisch dorp te stappen. Een luxe Aziatisch dorp met allerhande eethuisjes waar iedere gast zijn eigen bord kan vullen met een uitgebreide keuze aan gerechten.

Twee uur lang onbeperkt genieten van Aziatische hapjes én drankjes voor een vaste prijs. Elke kok heeft zijn eigen specialiteit: van wok en Japanse grill tot aan sushi, dimsum en patisserie.

Klik op onderstaande afbeelding voor de openingstijden en om te reserveren.

Fine Food Village

Fine FoodUitgebreide keuze in warme en koude gerechten

Met uitgebreide keuze in Aziatische gerechten: van heerlijke wokgerechten, dimsum, Thaise en Vietnamese gerechten tot en met Japanse Teppanyaki gril en sushi. Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders: door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid. Bovendien maken de koks dagelijks nog veel meer lekkere, wisselende gerechtjes voor je klaar.

Reserveer direct online.

Fine FoodFrisdrank, bier en wijn

Ook drinken staat twee uur lang onbeperkt tot jouw beschikking. Je kunt kiezen uit:

  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • Vier verschillende vruchtensappen
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij.
  • Koffie, thee en variaties

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen