Check monitor Bezoekersdrukte voordat je op pad gaat in Gelderland

Kijk eerst op monitor Bezoekersdrukte
Kijk eerst op monitor Bezoekersdrukte
Foto: PublicDomainPictures via Pixabay

Veel Nederlanders besteden deze zomerperiode hun vrije tijd in eigen land. Check monitor Bezoekersdrukte voordat je op pad gaat. De kans is groot dat het op verschillende plekken in de regio druk gaat worden.

Wil je op pad naar een toeristische bestemming in Gelderland? Kijk dan vooraf op de monitor Bezoekersdrukte.

Drukke en rustige plekken

De monitor Bezoekersdrukte toont aan de hand van een kaart waar de drukke en rustige plekken zich in Gelderland op dit moment bevinden. De kaart bevat verschillende locaties waar dagrecreatie plaatsvindt. Je kunt dus goed zien op de kaart op welke plekken de 1,5 metermaatregel goed is te waarborgen.  De drukte op de diverse locaties wordt continu bijgehouden door de locaties zelf.

Onder meer recreatieplassen,  musea, winkelgebieden, natuurgebieden, speeltuinen en dierenparken staan op de monitor Bezoekersdrukte. Ook diverse Overbetuwse locaties staan erop. Zo weet je dus of je veilig naar een locatie kunt. Of dat je beter ergens anders naartoe kunt gaan. Het mooie is dat de kaart ook gelijk leuke alternatieven geeft wanneer een locatie te druk is. Zo kom je dus misschien wel op plekken waar je in eerste instantie niet aan had gedacht. Check dus deze monitor voordat je op pad gaat!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen