Voorzitter Eddie neemt afscheid van Algemene Hulpdienst Elst

Oude en nieuwe voorzitter Eddie en Nathalie
Oude en nieuwe voorzitter Eddie en Nathalie
Foto: Algemene Hulpdienst Elst

Elst – Na jaren van trouwe dienst is het stokje van Eddie van Hattem overgenomen als voorzitter van de Stichting Algemene Hulpdienst Elst. Op vrijdag 6 augustus is in een klein gezelschap het voorzitterschap naar zijn opvolger gegaan. Eddie is ruim 4 jaar voorzitter geweest en is opgevolgd door Nathalie Koopman.

De Hulpdienst bestaat 41 jaar en is al jaren een stabiele vrijwilligersorganisatie in Elst. Er wordt hulp geboden aan inwoners van Elst voor wie hulp anders niet beschikbaar is.

Vraag en aanbod

De Hulpdienst brengt vraag en aanbod van hulp zo snel en passend mogelijk bij elkaar, bijvoorbeeld vervoer naar ziekenhuis of andere bestemming, hulp bij boodschappen doen, klusjes in en om het huis waaronder tuinonderhoud Een belangrijke dienstverlening is ook het bezorgen van koelverse maaltijden aan huis bij mensen die daar zelf niet voor kunnen zorgen.

Hulp komt altijd tot stand via contact met de coördinator van de Algemene Hulpdienst Elst. Die weet welke vrijwilliger in een bepaalde situatie het beste kan helpen en beschikbaar is. De coördinator is op werkdagen tussen 9 en 10 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 0481 374926 of via e-mailadres [email protected]

De Algemene Hulpdienst verleent meer diensten waaronder Tafeltje Dekje.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen