S.V. Spero bestaat 90 jaar en viert het met een jubileumboek

90 jaar jubileum!
90 jaar jubileum!
Foto: Andy03 via Pixabay

Elst – S.V. Spero is zaterdag 21 augustus 90 jaar jong geworden. Daar is de club erg trots op! Helaas vinden er nog geen feestelijkheden plaats vanwege de geldende coronamaatregelen.

Toch heeft de voetbalclub iets bedacht om dit jubileum te vieren. Het geplande feest zou dit weekend hebben plaats gevonden, maar deze zijn uitgesteld tot 1, 2 3n 3 juli 2022, aan het einde van dit jubileumseizoen.

Opgericht in 1931

In 1931 opgericht vanuit de RK kerk door kapelaan Hoegen en door de jaren heen met duizenden leden en ál die vrijwilligers gebracht tot waar de club nu staat: een bruisende en gezonde vereniging met bijna 1.600 leden. Voetbal voor iedereen van 8 tot 80, van recreatief tot prestatie, voor jongens en meisjes,  voor mannen en vrouwen.

Een groep enthousiaste en bevlogen leden van Spero heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een jubileumboek en die was ruim op tijd klaar. Klaar om in dit weekend te worden gepresenteerd en aan iedereen te tonen. Dit een bijzonder en mooi boek dat laat zien dat ze trots zijn op alle leden. Vandaar dat de S.V.Spero dit prachtige boek aan de leden aanbiedt als cadeau voor het  90-jarig bestaan.

Het bestuur vindt dit boek passend is bij het jubileum en als blijk van waardering voor de warme steun die ze van iedereen mochten ontvangen tijdens het afgelopen anderhalf jaar, waarin  niet of nauwelijks gevoetbald kon worden en  iedereen Spero toch trouw is gebleven. Dát is Verenigen, dat is Spero. Spero betekent “Ik hoop” en de club hoopt dan ook iedereen binnenkort weer op en rond de velden te mogen begroeten.

Koop een stoeltje

Is dat dan alles? Voor dit weekend helaas wel, maar met de start van de competitie eind september voor de boeg wil Spero de vernieuwde tribune met de stoeltjes en het logo uiteraard nog officieel openen. Spero is druk bezig met het oppimpen van de tribune door deze te voorzien van kuipstoeltjes. Hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken, dus koop een stoel voor een prachtig goed doel.

Je steunt met je aankoop het goede doel, alle opbrengsten van deze actie zijn voor de Stichting Fonds van Lith en trainingsmaterialen voor de jeugd. Stichting Fonds van Lith zet zich in om sport voor iedereen toegankelijk te maken.  Je steun wordt enorm gewaardeerd, alle stoelkopers krijgen met hun naam een plekje op de achterwand van de tribune als dank voor je hulp en steun aan het goede doel!

Inmiddels is er al 25% van de stoeltjes verkocht en zijn er dus nog genoeg te koop. Als je interesse hebt, meld je aan via S.V. Spero of op de facebook pagina van S.V. Spero.

Bron: Spero.nl

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen