Bezorgers Tafeltje Dekje gezocht in Elst

Bezorgers gezocht
Bezorgers gezocht
Foto: Hermes Rivera on Unsplash

Elst – Inwoners van Elst komen voor Tafeltje Dekje in aanmerking bij bijvoorbeeld ziekte, handicap, ouderdom, na een operatie of tijdens revalidatie.

Dagelijks worden tussen 11.45 en 12.45 uur koelversmaaltijden in cassettes bij inwoners van Elst thuisbezorgd.

Op zoek naar nieuwe bezorgers

Vrijwillige bezorgers verzorgen het vervoer en leveren de maaltijden thuis af bij cliënten. Om aan deze dienstverlening te kunnen blijven voldoen zoekt de Algemene Hulpdienst personen die in het bezit zijn van een auto en zich op vrijwillige basis willen inzetten als bezorger van de maaltijden. Voor het gebruik van hun auto ontvangen de bezorgers een bijdrage in de autokosten. Door het bezorgen van koelverse maaltijden worden niet alleen mensen geholpen, maar de dankbaarheid is altijd groot.

Wil jij helpen bij het bezorgen van Tafeltje Dekje en wil je meer weten? Bel op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur naar 0481-374926 of e-mail naar [email protected]. Ook is meer informatie te lezen op Algemene Hulpdienst Elst.

Bron: Facebook  Algemene Hulpdienst Elst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen