Nog even spelen tijdens de spellenmiddag op de sportvelden HPC

Zetten – Oranjevereniging Zetten-Hemmen sloot zaterdagmiddag de reeks speeldagen voor de kinderen van Overbetuwe. De laatste week van de grote vakantie worden er op diverse plekken sport- en speldagen georganiseerd.

Ondanks enkele druppels die vielen was de dag een succes. Over de sportvelden van het HPC stonden springkussens, spellen en andere speelmogelijkheden uitgestald. De afstand was ruim voldoende om aan de coronamaatregelen te voldoen. Ouders moesten buiten de hekken blijven staan.

Blije gezichten

De kinderen kunnen in de laatste vakantieweek voordat de school weer begint zich nog uitleven tijdens een spellenmiddag. Springkussens zijn altijd in trek bij de kinderen. Ook bij de stormbaan en boogschieten liep het storm. Het meeste in trek waren de schminkhoek, de tatoeëerder met zijn stoere tattoos en de smederij. Ook de vrijwilligers vermaakten zich tijdens de spellenmiddag. Al was het om te laten zien hoe je de stelten gebruikt om mee te lopen.

In de onderstaande video zijn alle foto’s opgenomen die tijdens de middag gemaakt zijn. Wil je de foto zelf ook? Dan kan je die bestellen voor een klein bedrag door het nummer onder de foto te noteren en een mailtje te sturen naar [email protected].

Lees ook: Spellenmiddag Oranjevereniging Zetten-Hemmen bij sportvelden HPC

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen