Buurtbus Heteren – Driel – Elst v.v. zoekt chauffeurs

Buurtbus 556
Buurtbus 556
Foto: Jos Ouweling

Heteren/Driel/Elst – Buurtbus 556 Overbetuwe is op zoek naar chauffeurs. Lijkt het je wat om het team vrijwilligers te komen versterken? Neem dan gerust contact op.

De buurtbussen gelden in het verkeer als een gewone auto, waarvoor uitsluitend een B-rijbewijs vereist is. De chauffeurs zijn vrijwilligers, meestal mensen uit de buurt waardoor  ze de routes op hun duimpje kennen.

Nieuwe chauffeurs

Op dit moment hebben zij weer direct plaats voor chauffeurs. Het streven is om allee chauffeurs een dienst van ca. 3,5 uur per twee weken te laten rijden. Buurtbus 556 zorgt voor instructie aan de nieuwe chauffeurs voordat zij de weg op gaan. Er is voor dit vrijwilligerswerk geen salaris beschikbaar. Wel is er sprake van een kleine reiskostenvergoeding. Een medische keuring hoort er ook bij. Deze keuring is kosteloos.

De buurtbus rijdt sinds 10 december 2018 op werkdagen rijdt tussen Heteren, Driel en Elst. Een buurtbus is een personenbusje met maximaal 8 passagiersplaatsen. Buurtbus 556 rijdt tussen Heteren, Driel en Elst volgens een vaste dienstregeling en een vaste route, waar het regulier openbaar vervoer niet (meer) komt.

Meer informatie

Wil je het team van Buurtbus 556 komen versterken, neem dan contact op met Jan van Brakel, secretaris, telefoonnummer 06-23064209. Of stuur een email naar [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen