Theatervoorstellingen over lezen en schrijven in Heteren en Oosterhout

Foto: Rienne Wopereis

Heteren/Oosterhout – Taalnetwerk Lingewaard en Overbetuwe heeft een aantal vrolijke en verrassende theatervoorstellingen georganiseerd vanwege de Week van Lezen en Schrijven.

De theatervoorstellingen worden gespeeld door het Nederlands Toegepast Theater. Alles is gratis toegankelijk, iedereen is welkom!

In Heteren, Oosterhout, Bemmel en Gendt

Waar en wanner zijn de voorstellingen:

  • 9 september om 14.00 uur in Lidl Oosterhout en om 16.00 uur in Jumbo Heteren.
  • 10 september om 14.00 uur in Albert Heijn Bemmel en om 16.00 uur in Albert Heijn Gendt.

Theater is een laagdrempelige manier om het onderwerp ‘moeite met lezen en schrijven’ bespreekbaar te maken. Want dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Taal kan voor sommige mensen heel moeilijk zijn. En dat is niks om je voor te schamen, want het komt heel veel voor. Gelukkig is er taalhulp voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Meer informatie: Margriet de Bot (SWL), 06-30027564 of [email protected]

Lees ook: Laaggeletterden zijn nauwelijks te herkennen

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen