Met peuters op pad in het Hemmense bos

Foto: CNME Hemmen

Hemmen – CNME Hemmen organiseert op 17 september een wandeling met peuters. Ouders, opa’s/oma’s en andere verzorgers zijn weer welkom met hun peuter of peuters om op een speelse manier op ontdekking te gaan in het Hemmense bos.

Er wordt o.a. gezocht naar kriebelbeestjes, vogels, plantjes etc. Voor materiaal wordt gezorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen loepje en verrekijker meenemen.

Meer informatie

Om 9.30 uur verzamelen bij het dorpshuis in Hemmen. De wandeling start om 9.45 uur o.l.v. Kathy en duurt tot ongeveer 12.00 uur afhankelijk van de interesse. Als afsluiting staat bij goed weer het treintje klaar voor een ritje door Hemmen.

Vooraf opgeven bij [email protected] is noodzakelijk want VOL=VOL.

Het CNME vraagt een bijdrage van 2 euro per deelnemend kind. Alleen contant betalen er is geen mogelijkheid tot pinnen. Bedrag inclusief koekje en ritje met het treintje. Bij zeer slecht weer gaat het niet door, houdt hiervoor de website goed in de gaten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen